top of page
Zoeken
  • Caroline

Waarom je hondenvlees zou moeten proberen

Bijgewerkt op: 3 jun. 2023

Als je echt om honden geeft, eet ze dan. Het fokken en eten van honden is een oude traditie die goed is voor zowel hond als mens. We zorgen dat de honden geboren kunnen worden en wij krijgen heerlijk vlees in ruil. We zorgen goed voor ze en geven ze een goed leven, waarin ze veel (minstens 8 maanden per jaar) buiten mogen komen.Foto door Juliek1967. Enkel ter illustratie. Dit zijn huisdierhonden en geen vleeshonden.

487 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

4 Comments


Guest
Aug 07, 2023

Helaas een neppe website in de "woke" hoek. Ik ben zo verschrikkelijk benieuwd geworden hoe hond smaakt, dat ik nu mijn lokale Chinees heb gevraagd het voor me te bereiden. Ze hebben ingestemd.

Like
Guest
Aug 07, 2023
Replying to

Maar even serieus: wat een domme kut website is dit. Zeker weten van één of andere omgebouwde woke-"hun".

Nou... Je doel slaat de plank bij mij geheel mis. Ik eet er geen calorie dierlijk voedsel minder om. Laten jullie het lekker staan, dan is er tenminste meer over voor mij.

Like

Guest
Jul 24, 2023

Zieke mensen!

Like

Guest
Jun 28, 2023

Haha maar even serieus, wat is er mis met jullie?

Like
bottom of page