top of page
Zoeken
  • Bert

Van in het vel tot op het bord

Veel ‘zelfvoorzieners’ hebben en fokken honden; honden passen namelijk uitstekend in deze levensstijl. Een hond naast je zorgt voor een trouwe vriend, en beschermer van je omgeving - dit zit in hun natuurlijk temperament.


Bij het fokken van honden is er nooit zekerheid hoeveel honden dit oplevert, waardoor er selectie nodig is welke in leven bruikbaar zijn en welke beter geschikt zijn als voedsel.

Het is natuurlijk belangrijk dat je je trouwe viervoeter zo humaan mogelijk slacht en dit zo stressloos mogelijk verloopt.


Heb/wil je ook honden en wil je leren hoe je een hond op de juiste en meest diervriendelijke manier kunt slachten? We delen onze kennis en ervaring in deze workshop honden slachten! Hier leren we je om dit zelf te kunnen doen. Van in het vel tot op het bord.


Er komen spoedig nieuwe data waarbij onze Bushcraft/survival expert Bert je in een mooie outdoor omgeving leert om met zo weinig mogelijk middelen een hond te slachten.


Door middel van ons duurzaam fok programma zijn er tijdens de cursus honden voor u beschikbaar die u zelf kunt slachten.


Na het slachten vindt er een heerlijke outdoor BBQ plaats! Heerlijk vers vlees dus, met úw eigen liefde en respect bereid.


Houd onze pagina in de gaten voor de aankomende data.


Wilt u liever uw eigen hond slachten? Stem dit dan op tijd af met ons. Dit in verband met kwaliteitscontrole en gezondheids garantie.


155 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page