top of page
Zoeken
  • Caroline

Ophaalservice coronahonden

Konink gaat binnenkort van start met een nieuw initiatief: onze 'coronahonden' ophaalservice.Steeds meer horen wij van mensen dat zij met hun handen in het haar zitten over wat zij moeten doen met de hond die is aangeschaft in de corona tijd. Wellicht blijkt het toch wat lastig te combineren met werk, of valt het voor u tegen hoeveel kosten er bij komen kijken nu u de deur weer uit kan.


Bij Konink hebben wij hier natuurlijk als geen ander begrip voor - wij werken dag in, dag uit met honden, en begrijpen hoeveel werk het is om voor een hond te zorgen.


Konink is koploper in het produceren van het beste hondenvlees, met grote zorg voor dierenwelzijn in het gehele proces, 'farm to table'. Daarnaast zijn wij ook continu aan het kijken naar wat wij kunnen doen om onze uitstoot te verminderen en zo ons steentje bij te dragen aan het klimaatsprobleem. Éen oplossing voor het verminderen van onze voetafdruk is dan ook deze ophaalservice.


Door gratis uw hond bij u te komen ophalen kunnen wij meer vlees produceren met minder uitstoot; dit zorgt er namelijk voor dat wij minder puppies nodig hebben om aan onze nummers te komen. Wij zorgen ervoor dat uw hond gecontroleerd wordt voor de verwerking (kosten die wij op ons nemen!) en zo onze klanten aan top kwaliteit vlees zal helpen. Uw hond zal bijdragen aan uitstootvermindering en zorgen voor een lach op het gezicht bij onze vele trouwe klanten. Klanten met een hart voor hondenwelzijn, net als wij.


Natuurlijk willen wij ook onze dankbaarheid tonen aan de mensen die ons werk mogelijk maken; daarom krijgen alle eigenaren die ons hun hond aanbieden een flinke 20% korting op hun eerstvolgende bestelling!U kunt ons contactformulier invullen om een aanvraag te doen. Normalitair verwerken wij enkel rashonden wegens onze kwaliteitsbelofte, maar wij halen ook mix-rassen op. Deze honden kunnen wij gebruiken voor de productie van bitterballen, kroketten en frikandellen, voor een gereduceerde prijs.

366 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentario


Invitado
29 abr 2023

weer zinwekkend

ik hoop dat fake is en een zeer slecht gevoel voor humor

Me gusta
bottom of page