top of page
Zoeken
  • Caroline

Onverwachtse dood van onze favoriete hond

Met moeite schrijf ik dit bericht... Afgelopen week is er iets gebeurd op de boerderij wat ons erg zwaar gevallen is.


Het is nooit makkelijk als de honden naar de slacht gaan. Wat het makkelijker maakt is weten dat onze honden altijd op een diervriendelijke wijze geslacht worden, en dat ze een goed leven hebben gehad bij ons. We weten altijd dat de slachtdatum eraan komt, en natuurlijk is er altijd wel wat uitval, maar dit hadden wij niet verwacht van onze fokteef #183.


#187 was een Duitse herder, afkomstig van één van Europa's beste fokkers en had dus een fantastische bloedlijn. Ze gaf ons altijd goede nestjes, prachtige puppy's die bijna altijd gezond waren en ons veel complimenten opleverden door klanten. Ze beschreven het vlees als zacht en mals, heerlijk in een stoof, of juist een AVG'tje. Wij hadden dan ook niet verwacht dat ze ons zo vroeg al zou verlaten. #183 overleed afgelopen donderdag compleet onverwachts.


Haar tijd zat er al bijna op, maar ze was voor ons speciaal, en één van onze toppers. Haar vlees hebben we besloten om niet te verkopen, maar afgelopen weekend te BBQ'en met onze familie, als eerbetoon aan wat ze ons heeft gegeven.


Denk bij uw volgende Duitse herder filet alstublieft aan #183, en hoe dankbaar we mogen zijn voor het heerlijke vlees wat dit ras ons geeft. Bedankt.
406 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page