top of page
Zoeken
  • Gert

Nieuw in ons assortiment!Na het grote succes van onze Teckel-hotdogs, breiden wij ons assortiment uit met de varianten Boston Terriër, Cocker Spaniël en Beagle. Perfect voor op de bbq deze nazomer! Waar de Teckel-dog wat meer weg had van varken, neigt daar de Spaniël meer naar rund en de Beagle en Terriër meer naar kip. Waardige vervangers, en voor ieder wat wils dus!


Waar andere producenten onjuist gebruik maken van de term 'hotdog', voegen wij daad bij woord en zorgen dat de dog niet ontbreekt. Ook zijn de not-dogs van onze concurrenten vaak een mix van verschillende vleessoorten, terwijl je bij ons gegarandeerd bent van 100% Teckel, Terriër, Spaniël of Beagle vlees. En uiteraard dragen ook onze hotdogs het "Blij op de Boerderij" keurmerk!


Wist je trouwens dat hotdogs echt het perfecte no-waste vlees is bij uitstek? Ze worden namelijk, net als bij de not-dogs, gemaakt van restproducten van het slachtproces! Daardoor draag je door het kopen van onze hotdogs dus óók nog eens bij aan een betere wereld, door het verminderen van de afvalstroom. Lokaal, diervriendelijk, circulair, wat wil je nog meer!

226 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page