top of page
Zoeken
  • Bert

Inbraak op de boerderij

Beste klanten…


Zoals ik jullie al verteld had is de afgelopen dagen de negativiteit naar ons familiebedrijf erg toegenomen. Wij hebben veel dreigende berichten gehad en zijn zelfs gebeld. Wij hebben dit uiteraard serieus genomen en ook maatregelen genomen, maar helaas was dit niet genoeg.


Gisteren is er bij ons op de boerderij ingebroken. Dierenactivisten zijn één van onze stallen binnengedrongen en hebben zelfs geprobeerd een aantal van onze dieren mee te nemen (gelukkig tevergeefs). Wij worden wel vaker lastiggevallen door veganisten, maar nog nooit hebben ze zichzelf ons terrein op geforceerd. Dit is uitermate traumatiserend voor onze hondenhoudersfamilie en brengt ook nog eens onze dieren in gevaar! Uiteindelijk is zelfs één van onze auto’s beschadigd, en een raam ingegooid.


Ze sloten zichzelf binnen, urenlang. Uiteraard hebben wij de politie gebeld, hun voornaamste doel was de-escalatie. Een paar stalbezetters werden onwel en moesten naar buiten voordat hun “actie” klaar was - er werd zelfs gesuggereerd dat de ventilatie in de stal met opzet uit was gezet! Dat zou echter betekend hebben dat ook de dieren zouden verstikken.


Wij zijn een bedrijf wat is ontstaan uit liefde voor de hond en liefde uit het boerenvak. Wij houden van onze dieren en werken zeven dagen per week om hen de allerbeste zorg te geven. Deze terroristenactie is een aanval op ons allemaal. Steun de boer en verzet je tegen deze waanzin! No farmers, no food!


Op de foto zien jullie onze waakhonden Rex en Reina die hard hebben gewerkt om ons te beschermen tegen deze terroristen. Wij zijn hen ontzettend dankbaar. Konink houdt van honden! - Bert336 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page