top of page
Zoeken
  • Bert

De Rottweiler Konink!

Bij Konink zijn we altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve manieren om onze klanten bij te maken; zo kregen wij de vraag of wij ook vlees in ons assortiment hebben wat extra hoog is in proteinegehalte, voor de sportievelingen onder ons.


Uiteraard verkopen wij spiervlees; spiervlees is een essentiële bron van onder andere complete aminozuren, en wij gebruiken natuurlijk de héle hond. Maar omdat wij ook altijd denken aan het milieu, zochten wij een manier om met zo min mogelijk middelen zoveel mogelijk éxtra eiwitrijkvlees te creëren. Konink luistert. Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: de Konink Rottweiler is geboren!


Door middel van een fokprogramma wat al langere tijd in de making is zijn wij eindelijk klaar om u voor te stellen aan onze Konink: de Rottweiler die op natuurlijke wijze extra gespierd is. Deze prachtige hond is het resultaat van selectief doorfokken, waarbij we alleen de sterkste en gezondste exemplaren hebben gekozen - alleen de best behouden genen uit een zuivere bloedlijn.


Dit ras heeft een aantal unieke kenmerken die het vlees van deze honden speciaal maakt. Deze honden hebben een groter vermogen om voer om te zetten in spiermassa, waardoor het vlees van deze specifieke rassen een lager vetgehalte heeft en malser en sappiger is. Het hoge spiergehalte zorgt voor een hoge vlees-vet verhouding. Dit vlees is éxtra gunstig voor mensen die fysiek werk doen of bijvoorbeeld aan krachttraining doen. Bijvoorbeeld voor onze hardwerkende mede-boeren!


Wilt u meer weten over onze super gespierde Rottweilers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wees er snel bij, want de vraag is groot en het aanbod is voor nu beperkt!


182 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page