top of page
Zoeken
  • Bert

“Blij op de Boerderij” keurmerk

De vreugde op onze boerderij kent geen grenzen na het behalen van het prestigieuze "Blij op de Boerderij" keurmerk!Dit keurmerk (toegekend door een toonaangevende nationale organisatie ter bevordering van verantwoorde veeteelt), is een erkenning van ons jarenlange streven om ons beroep zo ethisch en duurzaam mogelijk uit te voeren.


Een belangrijke factor die bijdroeg aan deze onderscheiding is onze inzet voor het garanderen van voldoende ruimte voor onze teven. Met elke teef die geniet van een gulle 3,5 vierkante meter, ligt onze boerderij ver boven de industriële standaard, een feit waarop we enorm trots zijn!


Dit "Blij op de Boerderij" keurmerk heeft niet alléén te maken met fysieke ruimte. Het houdt ook rekening met andere belangrijke aspecten zoals voedselkwaliteit, gezondheidszorg, en het mentale welzijn van onze honden.


Daarnaast zet het een schijnwerper op onze inspanningen om onze milieu-impact te minimaliseren door gebruik te maken van duurzame bedrijfspraktijken.

We gebruiken bijvoorbeeld hernieuwbare energiebronnen, en passen ook circulaire landbouwpraktijken toe.


We zijn ervan overtuigd dat deze erkenning onze toewijding aan het welzijn van onze honden, aan de kwaliteit van onze producten, en aan de toekomst van onze planeet verder zal onderlijnen.


We blijven onze standaarden voortdurend verhogen om te verzekeren dat onze boerderij een plek is waar zowel mens als dier 'Blij op de Boerderij' kunnen zijn.


165 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Guest
Nov 02, 2023

In het stukje over puppyvlees gaat de tekst opeens weer over kalfjes (het licht houden van het vlees).

Like
bottom of page